PADOT AZ ISKOLÁBA! 2022 – folyamatban

Segítségkérés érkezett hozzánk a Győztesek iskolájából. Régóta küzdenek padhiánnyal, ami mára már tarthatatlanná vált.

Az iskola létszáma 160-ról 350-re emelkedett az elmúlt néhány évben, közben a padok száma alig változott. Mindig csak eggyel több gyerek csúszik be az eredetileg kétszemélyes padba, ami a végén már megadja magát. A kisebb gyerekek jelenleg már csak téglákon ülve tanulnak. 🙁 Vártuk, vártuk, hogy az iskola talál majd módot a padok finanszírozására, de Maliban a megélhetési helyzet napról napra romlik, és most nem látjuk a megoldást arra, hogy szeptemberig az iskola utolérje a létszámnövekedést. 😪 A környékre egyre több menekült család költözik, így az iskola bővülése továbbra is várható.

Eljött az idő, hogy mi is lépjünk ez ügyben és elindítsunk egy padgyűjtési akciót. 60 darab pad hiányzik az iskolából, és sajnos a padok Maliban igen drágák. A legjobb árajánlatunk is 30 000.- Ft per pad. Igaz! Helyi kemény fából készül, tehát olyan, mint egy teakfa bútor. 😉

Padragyűjtési akciónkat bármekkora összeggel támogathatod, de nagyobb összeg esetén, ha szeretnéd, hivatalosan is „belevéssük” nevedet a padba, így állítva emléket összefogásunknak. 😉 Ha benne vagy, akkor kérünk, hogy írd meg nekünk, az info@kozelafrikahoz.hu-ra, hogy milyen nevet írhatunk a padra.

Örömmel vesszük, ha padtársat is keresel magadnak. 😉❤👫 Szívesen látnánk családokat, baráti társaságokat, osztályokat, akik összeállnak egy-egy pad elkészítésének támogatásához.

Támogatásod az alábbi számlaszámra várjuk: 16200010 – 10097432 (külföldről, IBAN: HU61 1620 0010 1009 7432 0000 0000), kérünk, hogy a közleménybe ezt írd be: ” iskolapad”.

KÖSZÖNJÜK, ha segítesz! ♥️🙏