Támogatható gyerekek

Havi 5 000 forint támogatásoddal fedezheted egy gyermek tandíját, vagy iskolai felszerelését, ebédjét és egyéb oktatáshoz kötődő költségeit.

Támogatható gyerekek Ruanda

Támogatható egyetemisták

Támogatót keresünk egyetemista támogatói csoportunkba, Claude-nak! 
A kiváló tanuló, ambiciózus, jól kommunikáló, a szegényekkel és idősekkel is mindig törődő Claude az egyik büszkeségünk! Az elmúlt két évben támogatásunkkal és Pal Ribarics mentorálásával Claude eljutott a ruandai vidéki mélyszegénységből Kigali legjobb egyetemére. Itt némi állami ösztöndíjban és a Hungarian Water Foundation ösztöndíjából is részesül, ennek ellenére Claude megélhetése továbbra is bizonytalan.  Az ösztöndíjából csak egy szegényes szobácskát (egy matracon alszik diáktársával) és minimális étkezést tud kigazdálkodni.  Claude minden költéséről elszámol, így látjuk, hogy ruházkodásra, húst vagy más fehérjét is tartalmazó étkezésre és az egyetem által szervezett szakmai vidéki utazásokra egyáltalán nem telik. Egy támogatói klub létrehozásával egyetemistához méltóbb életet szeretnénk biztosítani Claude-nak.
Öt támogatót keresünk, akik egyenként havi 5000.- forinttal segítenék ki Claude egyetemi éveinek költségeit a következő négy évben.
Ha jelentkeznél, kérjük írj az info@kozelafrikahoz.hu címre. 

Támogatott gyerekek Mali

Támogatott gyerekek Ruanda

Egyetemista és végzett diákjaink