HOUSE OF HOPE / A REMÉNY HÁZA Oktatási programok afrikai nőknek.

2024 január elején, támogatási szerződést kötöttünk a Richter Gedeon Nyrt-vel, amely alapján a gyógyszeripari óriás jelentős mértékben hozzájárul a House of Hope, a Remény Házának felépítéséhez és a majdani üzemeltetés költségeihez is. Rendkívül hálásak vagyunk minden eddigi támogatónknak, hogy eddig is támogatta ezt az ügyet és a Richter Gedeon Nyrt-nek, hogy a támogatók élére állt. Előre láthatólag szeptemberre befejeződik az építkezés! Megkezdődhet a berendezés, és az oktatás tervezése-szervezése, amihez nagy szükségünk van az alapítvány erejére, támogatói csapatára!

A Remény háza ugyanis lehetőséget ad majd arra, hogy átképzéssel, tanulással lehetőségük nyíljon az afrikai nőknek az újrakezdésre, egy önálló, szabadabb életre. A House of Hope egy olyan nőközpont, ami tudás-és támogató központként is szolgál a helyi közösségeknek…

Hiszünk abban, hogy Afrika felemelkedésének kulcsa a nők helyzetbehozása. Azokban a közösségekben, ahol egy afrikai nő értéke már nemcsak attól függ, hogy hány gyermeket hozott a világra, elindul a változás. Helyszíni tapasztalataink is megerősítik azt, hogy iskolázott, tanult anyáknak kevesebb gyermekük születik és az ő gyermekeik nagyobb szülői figyelmet, egészségesebb, iskolázottabb életet kapnak. Hiszünk abban, hogy ez a mélyszegénységből való kiemelkedés útja is.  

A Remény házában oktatási programokat szervezünk: írás-olvasás, szabás-varrás, szappankészítés, számítástechnikai ismeretek elsajátítása.

A cél, hogy az erőszak áldozatai új, önálló életet tudjanak kezdeni. 

Köszönjük, hogy ha bármekkora összeggel hozzájárulsz a House of Hope további fejlesztéséhez, berendezéséhez, az oktatás szervezéséhez, a bamakói lányok és asszonyok felemelkedéséhez!

We await your support on the following account number: 

Close to Africa Foundation, MagNet Bank: 16200010-10097432,

Comment: "Women's Center."

If you want to transfer in Euros, our account number is:

Close to Africa Foundation, ERSTE Bank, 

IBAN: HU32 1160 0006 0000 0000 9992 4582

Comment: Women's Center  

We sincerely thank you for your help! You can follow our Girls' issue/FGM zero tolerance project on our Facebook page or through our newsletter, which you can subscribe to here: https://kozelafrikahoz.us3.list-manage.com/subscribe?u=98b97a702514ffec36e352784&id=2ba5b4d50a