Hint of Africa – fenntarthatóság, nőközpont, támogatás.

A Kishercegben olvasható, hogy „az idő, amit a rózsádra vesztegettél: az teszi olyan fontossá a rózsádat.”

Mi most rengeteg időt töltünk a Hint of Africa dizájnnak a felépítésével, ami egyedülálló afrikai stílusú, új és újrahasznosított ruhákat, termékeket kínál majd egész Magyarországon.

A Hint of Africa dizájn tervezője, az alapítvány megálmodója, Morris Andrea, aki személyesen kutatja fel és hozza el nekünk a textíliákat afrikai útjai során és aki a divatban is meglátta a lehetőséget arra, hogy tegyen az afrikai nőkért, ugyanis a Hint of Africa teljes bevételét az afrikai nők megsegítésére szeretné fordítani.

Ennek a célnak, márkának a felépítésére áldozunk most sok időt, melynek egyik első lépése egy webshop létrehozása, hogy elérhetőek, megrendelhetőek legyenek ezek a termékek. Ehhez a célhoz készülnek most a fotók, amiket Hevzso photography készít.

A Hint of Africa nemcsak egy design, vagy egy szenvedély, hanem egy út ahhoz, hogy létrehozzuk az afrikai nők számára a Remény Házát, a House of Hope-ot. A Hint of Africa sikere, ennek a nőközpontnak is a sikere, ugyanis minden eladott termék ára hozzájárul a House of Hope felépítéséhez, létrehozásához. Egy nőközpontot hozunk létre, ami biztonságot és lehetőséget ad majd az afrikai nőknek, hogy méltóbb életet élhessenek.