Connection Tour 2023

Hazaérkeztek a ruandai Connection Tour résztvevői! 

Az intenzív két hét alatt, az alapítvány munkatársai és önkéntes résztvevői rengeteg izgalmat éltek át. Örömtánc az Akagera Nemzeti Park bejáratánál, metodista mise helyi gospel előadókkal, mezítlábas, hangos gyereksereg, hatalmas mosollyal az arcukon.

A Nyanza gimnáziumban a résztvevők bepillanthattak az egyik tanórába, amelyet nemrég érettségizett mentoráltunk tartott. Helyi partnerünk segítségével több új diák került felvételre az oktatást célzó támogatási programba.

Örömteli focimeccsekre, futóversenyekre és az adományok, valamint a támogatók által küldött ajándékok kiosztására is szakítottak időt a résztvevők. Megható, boldog ugyanakkor érzelmileg is megterhelő pillanatok vannak mögöttük…  

Kíváncsiak vagytok, hogy zajlott a “verssel gyógyítás”, milyen hatással volt a Genocídium múzeum és temető vagy az a rengeteg szívbemarkoló történet a résztvevőkre? Mik voltak a legviccesebb történetek az úton? Hamarosan megrendezésre kerülő úti beszámolónk során ezekre a kérdésekre is választ kaphatsz. Emellett szó lesz arról is, hogyan tudsz TE is csatlakozni, legközelebbi missziónkhoz.  

Azonban, ha már most eltökélt vagy, és érzel magadban kalandvágyat egy ruandai missziós tevékenységhez, küldd el motivációs leveled és jelentkezésed az info@kozelafrikahoz.hu emailcímre.